Klizna kapija

Klizne kapije se proizvode u svim veličinama i za različite objekte, od privatnih kuća i dvorišta do industrijskih pogona, aerodroma te javnih parkirališta. Radimo ih po mjeri u skladu sa zahtjevima naručioca. U zavisnosti od veličine i težine kapija, ugrađuju se motori različitih snaga. Klizna kapija se izradjuje od čeličnih pravougaonih ili kvadratnih profila. Njihova zaštita od korozije se vrši cinčanjem. Klizna kapija se izradjuje u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do 12000 x 2000 mm (12×2 metra).

 Dodatna zaštita od korozije je plastifikacija. Boja plastifikacije je po želji investitora. Klizna kapija klizi po podnoj šini u kompletu sa stubovima, bravom i roling opremom. Nudimo i mogućnost izrade klizne kapije bez klizne šine sa specijalnim patentiranim sistemom vješanja, gdje kapija, cijelom svojom dužinom visi u zraku. Ispuna može biti bravarska ili sa panelima.  Automatizacija klizne kapije se vrši motorom za kliznu kapiju.

Ostalo

  • Neki sač smatraju jednim od najvećih izuma kovača na našim prostorima. Slijedeći tradiciju i nastojeći je očuvati, nastavili smo s izradom sačeva prilagođavajući ih potrebama partnera.
  • PVC kopče su sastavni dio svakog panelnog stuba.
  • Svjetski standardi bili su vodilja i u izradi građevinskih kolica pod robnom markom "METALOS". Građevinska kolica iz naše tvrtke izrađuju se od najkvalitetnijeg lima debljine 1,00 mm.
  • Prateći potrebe tržišta, u široku paletu proizvoda, uvrstili smo i proizvodnju metalnih ograda. Metalne ograde će, svaki prostor, bilo da se radi o eksterijeru (balkoni terase) ili interijeru (stubišta), učiniti funkcionalnim i lijepim.
  • Savršen spoj vještine vrsnih kovača i visoke kvalitete željeza rezultirao je dugogodišnjom tradicijom izrade kovanih ograda koje su neizostavan dio svake obiteljske kuće, čiji vlasnik, želi, pogled na svoj obiteljski dom, učinit privlačnijim.
  • Dvokrilne kapije se sastoje od dva krila, stubova, šarki i ostalog potrebnog pribora za funkcionisanje kapije. Dvokrilne kapije se izradjuju u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do 10.000mm (10 metara).
  • Inox (nehrđajući čelik, rostfrei) je materijal novog doba otporan na hrdju i sve vremenske uvjete s atraktivnim izgledom. Inox zahtijeva drugačiju obradu spojeva i varenih dijelova od drugih metala.
  • Panelne ograde se koristite za ograđivanje obiteljskih kuća, vila, škola, vrtića, sportskih terena, privrednih objekata i raznih industrijskih pogona.