Jednokrilna panelna kapija

Jednokrilna kapija se koristi prvenstveno za prolaz pješaka.  Naša jednokrilna kapija je napravljena od kvadratne cijevi poprečnog presjeka 60/60/2 mm, zavarena za Metalos panel, potom zaštićena cinčanjem te plastifikacijom. Metalos panel je konstruiran od vertikalnih žica Ø 4,5mm i ojačanih duplih horizontalnih žica Ø 4,5 mm. Dimenzija otvora je 50x200mm.

Moguće je kombinovati sistem kapije sa različitim panelima. Kapija se standardno otvara na unutrašnju stranu, mada se, shodno Vašim željama može otvarati i na spoljašnju. Pravac otvaranja kapije, na lijevo ili na desno, određuje se položajem šarke na stubu, na koji se pričvršćuje kapija.Ova konstrukcija je stabilna zbog čvrste veze stuba sa kapijom.

Ostalo

  • Neki sač smatraju jednim od najvećih izuma kovača na našim prostorima. Slijedeći tradiciju i nastojeći je očuvati, nastavili smo s izradom sačeva prilagođavajući ih potrebama partnera.
  • PVC kopče su sastavni dio svakog panelnog stuba.
  • Svjetski standardi bili su vodilja i u izradi građevinskih kolica pod robnom markom "METALOS". Građevinska kolica iz naše tvrtke izrađuju se od najkvalitetnijeg lima debljine 1,00 mm.
  • Klizne kapije se proizvode u svim veličinama i za različite objekte, od privatnih kuća i dvorišta do industrijskih pogona, aerodroma te javnih parkirališta.
  • Prateći potrebe tržišta, u široku paletu proizvoda, uvrstili smo i proizvodnju metalnih ograda. Metalne ograde će, svaki prostor, bilo da se radi o eksterijeru (balkoni terase) ili interijeru (stubišta), učiniti funkcionalnim i lijepim.
  • Savršen spoj vještine vrsnih kovača i visoke kvalitete željeza rezultirao je dugogodišnjom tradicijom izrade kovanih ograda koje su neizostavan dio svake obiteljske kuće, čiji vlasnik, želi, pogled na svoj obiteljski dom, učinit privlačnijim.
  • Dvokrilne kapije se sastoje od dva krila, stubova, šarki i ostalog potrebnog pribora za funkcionisanje kapije. Dvokrilne kapije se izradjuju u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do 10.000mm (10 metara).
  • Inox (nehrđajući čelik, rostfrei) je materijal novog doba otporan na hrdju i sve vremenske uvjete s atraktivnim izgledom. Inox zahtijeva drugačiju obradu spojeva i varenih dijelova od drugih metala.